Leave Your Message
Ќесичка во облик

Ќесичка во облик

Кина добавувач и производител на торбички во професионален облик

DingliPackобликуваните торбички доаѓаат во многу различни облици и големини направени по нарачка кои можат да бидат специјално дизајнирани за да одговараат на вашиот бренд, со користење на торбичка за сечење на начин за да се обезбеди да ви понудиме обликувани торбички по ваша желба, тоа ќе ги исполни сите ваши складирање и маркетинг на производи барања.

Подобрете го имиџот на брендот и практичноста на вашиот производ со нашата иновативна форма на пакување торби. Искористете ги предностите на најновите трендови во индустријата за пакување со избирање од нашата палета на стандардни форми, вклучувајќи конвексни, песочен часовник и заоблени агли или креирајте уникатен дизајн по мерка. Плус, приспособете го пакувањето на вашиот производ за да вклучува форми на излив за лесно истурање и лесни за ракување ладни мостови.

Придобивки од пакувањето на торбички во прилагодена форма:

Уникатна форма

Прилагодено на вашите потреби Откријте ги придобивките од пакувањето со торбичка во облик на сопствена форма што е совршено приспособено на вашите производи и спецификации. Нудиме широк избор на постојни калапи, како и опција за креирање сопствени облици, осигурувајќи дека вашето пакување се истакнува и е во согласност со имиџот на вашиот бренд.

Практични карактеристики

Нашите торбички во облик може да бидат опремени со удобни функции како што се вградени изливници, подобрување на употребливоста и привлечност на полиците без потреба од дополнителни физички додатоци.

Материјали за одделение за храна

нашите торбички се направени од најквалитетни материјали за квалитетна храна во нашиот производствен погон сертифициран од BRC.